• Binnen 1-2 werkdagen verstuurd
  • Gratis verzending via PostNL in Nederland
  • Gratis verzending vanaf €55 BE/DE
Retour Formulier
Word – 63,4 KB 28 downloads
Wat als uw product na een tijdje stuk gaat.
Word – 12,5 KB 7 downloads

Bedenktijd/retour

 

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet heel aankomt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. LET OP!  Op de Sale items vervallen de retour rechten!

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag terug gestort of in vorm van een waardebon exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €4,00 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via By_DylAnna@outlook.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag of een waardebon binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Letop! 

Zorg dat je de items op een huisdiervrije kamer past en graag zonder parfum/geurtjes op aanpassen!

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.